fbpx
Loading...

Tutto Balutto on tour

I samarbete med event & resebyrån Tailor Events så kommer Tutto Balutto erbjuda 3 unika resor under våren 2019.
Vi har 3 fantastiska resor framför oss. Vi har valt ut 3 destinationer som vi tror ni som lyssnare skulle uppskatta att åka till.
Boka din resa redan nu. Det här vill ni inte missa. Tutto Travel när den är som bäst.

 • Passar grupper på 10 – 40 personer.

  En adrenalinfylld teambuildingaktivitet som alla kan delta på.
  Vad sägs som att göra upp i en matchsegling mitt inne i Stockholm city?
  Här krävs ett bra samarbete mellan grupperna för att navigera fram i Stockholms sjöfartsled.
  Evenemanget avslutas med en fin 3-rätters middag inne i stan.

  Skicka en förfrågan för att få en offert: Kontakt@tailorevents.se

 • Passar grupper mellan 10-40 personer:

  Vad sägs om att bli upphämtade i Stockholms mest unika fordon efter er konferens?  Eller en guidad city tur både på land och tills havs. Åka en buss på öppet vatten är ett unikt sett att transportera sig på.
  Passa på att boka på en middag på en krog som ligger vid vattnet och få en av dem mest exklusiva entréerna någonsin.

  Skicka en förfrågan för att få en offert: Kontakt@tailorevents.se

 • Varför åka till Amsterdam?
  Amsterdam är en avslappnad stad med en historisk kanalring. Amsterdam är också rankad som en av världens säkraste städer. Men många stora turistattraktioner, båtturer, nattklubbar och en rad av prisade restauranger så förstår man varför staden kallas Europas nöjesfält.

  Förslag på innehåll. - Flyg T/R till Amsterdam. - Meet & greet på flygplatsen med transfer som tar er till ert hotell. - Välkomstmiddag med en 3-rätters. - Konferens ombord på en kanalbåt som samtidigt ger er en guidad tur genom staden. - Van Gogh, Anne Frank eller Madame Tussau museumet. - Hyra cyklar och upptäcka staden. - Gå på fotboll och se Ajax Amsterdam spela Vi skräddarsyr självklart er resa efter era önskemål. Ovan är endast förslag på aktiviteter och sevärdheter att göra i Amsterdam.
 • Varför Andorra?
  Andorra är en av Europas mest sol och snösäkra länder. Maten har sina rötter i både det Franska och Spanska köket. Vilket gör att måltiderna som serveras är av absoluta världsklass.
  Andorra är en av Europas bästa skidsystem med en fantastisk afterski kultur.
  Man kan även kombinera några dagar i Andorra ihop med en dag eller två i Barcelona.

  Förslag innehåll - Flyg T/R Barcelona för att sedan ta er transfer till Andorra. - Meet & Greet på flygplats med transfer till er hotell. - Välkomstmiddag med tillhörande dryckespaket. - Halvdagskonferens som avslutas med några åk i backen för att rundas av på afterskin. - Liftkort och skidhyra samtliga dagar. - Skotersafari upp till toppstugan där det serveras en himmelsk lunch med utsikt över hela anläggningen. - Fri tillgång till hotellets SPA och Poolanläggning. - Avslutas med en dag i Barcelona Vi skräddarsyr självklart er resa efter era önskemål. Ovan är endast förslag på aktiviteter och sevärdheter att göra i Barcelona.
 • I ett hus från 1700-talet hittar ni denna gömda pärla på Östermalm.
  Passar gruppen på mellan 20 – 150 personer då den stora salen tar upp till 150 personer.
  Alla rummen är designade med olika karaktärer.
  Ni kan även boka på er fest här efter konferensen är över. I en härlig miljö med toppenmat får ni garanterat allt ni vill få ut med en konferens.

  Bokning sker på förfrågan: Kontakt@tailorevents.se

 • Artipelag är en magisk upplevelse ute på natursköna Värmdö. 20-25 minuter från Stockholm city.
  Det ingår transport T/R från Stockholm city ut till en av dem finaste lokalerna vi har i Sverige.
  Ni kommer garanterat återvända efter dagens slut med full tank av energi och inspiration.
  Det ingår även för och eftermiddagsfika samt en himmelskt god lunchbuffe.

  Bokning sker på förfrågan: Kontakt@tailorevents.se

 • Varför Aten?
  Vem gillar inte medelhavet? Grekland är väl det första man tänker på när man hör medelhavet?
  Landets huvudstad har många anrika turistattraktioner från långt tillbaka i tiden.
  Aten har också otroligt bra restauranger, matmarknader och shopping.
  En stad som osar medelhavet och inte gör dig besviken.

  Förslag på innehåll. - Flyg T/R till Aten. - Meet & greet med transfer som tar er till ert hotell. - Välkomstmiddag på traditionsenligt Grekiskt vis. - Unika konferenslokaler - Dagsutflykt till Akropolis. - Guidad matutflykt. Upplev äkta grekisk mat och grekiskt vis. Vi skräddarsyr självklart er resa efter era önskemål. Ovan är endast förslag på aktiviteter och sevärdheter att göra i Aten
 • Varför Barcelona?
  Barcelona är en stad som andas kreativitet. Staden erbjuder en mängd olika sevärdheter och aktiviteter.
  Staden är väl kanske mest känd för Gaudi och en viss Lionel Messi. Men stan har så mycket mer att erbjuda. Arkitekturen, stränderna, pulsen, matupplevelser, sportevenemang med mer. Men det bäst vi vet med Barcelona är människorna som bor där. Ett varmare och mer välkomnande folk får man leta efter.

  Förslag innehåll. - Flyg T/R Barcelona - Meet & Greet på flygplatsen för att sen ta transfer till ert hotell. - Extremt goda och unika konferensupplevelser - Gastronomiska guidade turer - Studiebesök på Camp Nou med en La liga match på kvällen - Segway guidad tur på en vingård som avslutas med lunch och vinprovning - Besök på en av världens mest omtalade tapasrestauranger
 • Varför Berlin?
  En kort och bekväm flygresa. Staden har otroligt fina och lyxiga hotell.
  Berlin erbjuder otroligt många historiska sevärdheter och gammal arkitektur som funnits sen kriget.
  Staden har nog förmodligen en av världens mest underhållande och spännande udda nattklubbsliv. Utöver detta så är Berlin en otrolig stad att besöka om man gillar äta riktigt god mat. Speciellt husmanskost.

  Förslag innehåll. - Flyg T/R Berlin - Meet & Greet vid flygplats för att ta er transferbuss till ert hotell. - Välkomstmiddag på Tyskt vis med tillhörande dryckespaket. - Guidad tur genom historiska monument som finns kvar från II världskriget. - Konferens som avslutas med en ölprovning på ett av Berlins största bryggerier. - Stadskampen. Gruppen delas in i olika lag och ska på tid klara uppdrag. Vi skräddarsyr självklart er resa efter era önskemål. Ovan är endast förslag på aktiviteter och sevärdheter att göra i Berlin.
 • Varför Bryssel?
  Bryssel är är chokladen och våfflornas hemstad. En mysigt stad som har många gamla fina byggnader, kyrkor och parker bevarade. Bryssel är också välkänt för alla sina mikrobryggerier. Så Bryssel är verkligen en stad för den intresserade utav öl. Det är även kort och bekväm flygtid.

  Förslag innehåll. - Flyg T/R till Bryssel. - Meet & Greet vid flygplats för att ta er transfer till ert hotell. - Välkomstmiddag med tillhörande dryckespaket. - En guidad tur till stadens bästa chokladfabrik. Där man får se hur allt går till. - Beerbike. En tur runt staden på en cykel för upp till 10 personer. Som även är en bar. - Bryssel ultimate tour. Whisky, öl & chokladprovning. En 3 timmars tur som kommer bli uppskattad av era smaklökar. - Transfer till den gamla pittoreska staden Brugge för en konferens - Formula 1 loppet Johnnie Walker. Belgien grand prix om ni åker under rätt tid av året. Vi skräddarsyr självklart er resa efter era önskemål. Ovan är endast förslag på aktiviteter och sevärdheter att göra i Bryssel.
 • Varför Budapest?
  Det är endast 2 timmars flygresa till denna fantastiska stad.
  Budapest erbjuder en anrik historia och en rik kultur.
  Den vackra floden Donau med slottet och bakrunden är som taget ur från en film.
  Budapest är känt för sina SPA, varma källor, bra shopping och låga priser.

  Förslag på innehåll. - Flyg T/R till Budapest. - Meet & greet vid flygplatsen med transfer till ert hotell. - Välkomstmiddag med dryckespaket med utsikt över Donau floden. - Sightseeing med båt runt staden. - Unika konferens och SPA anläggningar. - Guidad tur upp till Buda slotten. - Besök på central market hall. Vi skräddarsyr självklart er resa efter era önskemål. Ovan är endast förslag på aktiviteter och sevärdheter att göra i Budapest.
 • Copperhill Mountain Lodge ÅRE

  1.695 kr3.990 kr

  I priserna ingår:
  Boende i del av dubbelrum 1 dygn
  Entré till Level Spa
  Frukost
  3 rätters middag
  Ex moms priser. Pris är p.person

  Övriga aktiviteter som bokas på förfrågan:
  -Skidpass & skidhyra via copperhills egna Skistaranläggning (Ski in/Ski out)
  -Skotersafari
  – Middagsreservation Supper club / APO i Åre by
  – Mountainbike

Test