Formula 1 resa till Monaco

Vi anordnade en resa för en av världens största biltillverkare, som skulle bjuda med både återförsäljare och sponsor på en motor-inspirerad resa som skulle vara en riktig ”once in a lifetime” upplevelse.

Alla deltagare blev hämtade med limousine som tog dem till flygplatsen och därefter flög till Monaco. Upplevelsen skulle vara lyxig från början till slut för deltagarna och det viktigt att alla skulle få erfara detta. Väl på plats väntade biljetter till Monacos Formel 1 race med full hospitality.

F1-världen är en spännande värld med glamour, unika lyxbilar, vackra människor och celebriteter, men också en värld av precision, perfektion och prestation. Förutom cirkusen runt omkring loppet är det fascinerande att sätta sig in i vad som händer bakom kulisserna.
Vi bokade in dem på 5-stjärniga lyxhotellet Hermitage mitt i Monacos stadskärna, och under två dagar fick de se loppet från den bästa sviten i hela Monaco. Här pratar vi accelerationer och ljudnivåer som får en att rysa av välbehag och spänning. Det bjöds på champagne och hummer under hela loppet, och vissa deltagare fick även chansen att se och sitta i bilarna efteråt. Sista kvällen fick de festa med förare, världskända DJs som uppträdde.